Fii abonat la ultimele jocuri pe Ciuti.ro:
Jocuri pentru copii
Jocuri pentru copii » Jocuri de administrat
Multi dintre noi se vizeaza patroni sau administratori la o firma inca de cand am fost mici. Ca si administrator trebuie sa supraveghezi muncitorii dintr-o fabrica ca sa isi faca treaba in cel mai bun mod incat sa rezulte un anume profit. Chiar daca totul se intampla doar virtual si este un joc de adminstrat, iti vor fi de ajutor si in viata reala diferitele metode pe care le vei aplica aici involuntar.

Incepand de acum poti sa te si distrezi si sa faci o multime de bani in lumea virtuala a afacerilor. Incearca sa fi un sef bun pentru angajatii tai si astfel si ei iti vor asculta ordinele cu drag si firma va prospera. Bucura-te cu adevarat de timpul acesta in care esti pus sa administrezi diferite firme pentru ca la un moment dat s-ar putea sa ajungi din nou la munca de jos.
Jocuri de administrat 10.00 din 10 bazat pe 1 voturi.
JackSmith
JackSmith
Jack este prietenul nostru care de meserie este fierar si in acest joc de administrat va trebui sa faca armele pe care clientii lui le comanda. Acest fierar este cel mai cautat pentru ca da tuturor armelor o calitate deosebita si o usurinta...