Fii abonat la ultimele jocuri pe Ciuti.ro:
Jocuri pentru copii
Jocuri pentru copii » Jocuri cu razboi
Chiar daca in vremurile in care traim acum este pace in lume tu trebuie sa fi pregatit oricand in caz de razboi ca sa iti poti apara tara. In aceste jocuri de razboi ai posibilitatea sa iti exersezi tacticile militare speciale pe care le ai in cazul inceperii unui razboi. Arata-ti indemanarea jucand si jocuri cu avioane care sunt o parte importanta a unui razboi dar si jocuri cu tancuri cu ajutorul carora s-a castigat al doilea razboi mondial.

Cateodata tu vei fi o mica parte a razboiului dar nu uita ca razboiul se castiga castigand mai multe batalii mici pe diferite zone ale frontului. Nu ceda teren in fata inamicilor pentru ca daca vor vedea ca esti slab in aparare te vor ataca cu toate fortele si iti vor cucerii tara pe care o reprezinti. Jocurile cu razboi iti vor pregati mintea sa gasesti foarte repede solutii de cucerire a celorlalte tari inamice participante la lupta.
Jocuri cu razboi 8.00 din 10 bazat pe 1 voturi.
Ninja si fata oarba 2
Ninja si fata oarba 2
Acesta este un razboi stravechi in care cele doua personaje principale trebuie sa faca tot posibilul ca sa isi salveze regele care tocmai a fost rapit de un panda urias si foarte fioros in acest joc de razboi. Foloseste-te de puterile celor...